Onze filosofie

Science in Training is in 2014 opgericht door Guido Vroemen. Het is ontstaan vanuit de gedachte iedere duursporter zijn/haar meest optimale vorm van trainingsbegeleiding en coaching te kunnen geven. Door het bundelen van de krachten van diverse toptrainers en -coaches is er een groep ontstaan met veel ervaring en expertise. Wij hebben niet alleen kennis op het gebied van trainingsleer en coaching, maar ook van sportmedische begeleiding, inspanningsfysiologie, biomechanische analyses, sportpsychologie en sportvoeding. Ons uitgangspunt is dat we werken op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en elkaar’s expertise daarin versterken.

Meta Slider - HTML Overlay - triathlon_training_home_slider3

Science in Training zal niet alleen coaching bieden, maar atleten kunnen ook bij ons aankloppen voor loop-en zwemclinics, voedingsadvies, sportmedisch advies, bikefitting, loop- en zwemanalyse als ook voor het trainen met een vermogensmeter. Tot slot houdt elke coach in het samenstellen van uw trainingsprogramma rekening met uw persoonlijke wensen en omstandigheden, zodat wij niet alleen een wetenschappelijk verantwoord, maar ook uitvoerbaar, realistisch trainingsschema voor u samenstellen. Science in Training streeft er kortom naar om de beste training en coaching te leveren voor iedere atleet op elk niveau.

Wat wij bieden:

– Professionele coaching voor atleten van elk niveau

– Data analyse van fietstrainingen met vermogensmeter

– Inspanningstesten waarbij o.a. maximaal zuurstofopnemend vermogen (VO2-max), aërobe en anaërobe drempel worden bepaald

– Zwemclinics voor het verbeteren van zwemtechniek

– Loopclinics voor het verbeteren van looptechniek

– Bikefitting

– Voedingsadvies

– Deskundig sportmedisch advies i.s.m. SMA Midden Nederland*

*Vaak vergoed door uw verzekeraar.

 

Mail ons vrijblijvend voor meer informatie!